/ Kompozit Kapı Nedir?

Evlerde, iç mekanlarda kullanılan oda kapılarında en çok sorun olan ıslak zeminlerde kapıların çabuk yıpranmasıdırKompozit kapı (WPC) ise bu sorunu ortadan kaldıran ve teknolojik anlamda en iyi olan kapı modelidir. Son yıllarda mimar ve mühendislik firmaları ve uygulayıcılar tarafından kompozit kapılar daha çok tercih edilmeye başlanmıştır. Bunun nedeni, kompozit dendiğinde dış hava şartlarına bile dayanıklı olduğu, hatta dış cephelerde hem tasarım amaçlı hem de sağlamlık açısından kompozit malzemeler kullanılmaktadır.

Özellikle orta doğu ülkelerinde baskın olan ev, sokak gibi yaşam alanlarında temizlikte bilinenin aksine yıkama kültürü gelişmiştir. Bu bölgelerde yapılan temizlikler baştan aşağı yapılır. Burada da kaçınılmaz olan kapıların maruz kaldığı su ve nemlerden dolayı çabuk deforme olmasıdır. İşte bunun önüne geçilebilmesi için kompozit kapı en çok tercih edilen kapılar arasında gelir. Şimdilerde kapılar artık çok sık olarak değişmekte ve sağlam olan kapılar tercih sebebi olmaktadır. Sağlam kapı, tasarımlı kapı ve dayanıklı kapı arayanlar Erdoor Kompozit kapılarını tercih etmektedir.

 

Kompozit Kapı Özellikleri

Kompozit kapı sağlıklıdır. Yüzeyinde kir ve bakteri oluşumunu engeller, anti bakteriyeldir. Neme, rutubete son derece dayanıklıdır. Sudan kaynaklanan eğilme, bükülme, deforme ve dökülme yapmaz. B1 yanmaz sınıfındandır. Kompozit kapı ahşap malzemelerin tüm görsellerine sahiptir ve darbelere karşı dayanıklıdır. Geniş ebat seçenekleri ile istenilen ebatlarda ve modelde üretimi yapılır. Erdoor entegre üretim tesislerinde, geri dönüştürülmüş atıklar değerlendirilerek yapılır. Bu sebeple çevre dostudur.

 

Teklif Al